Σασμός: Ο «Μπάλος της Αττικής» από ψηλά – Εδώ γίνονται τα γυρίσματα της σειράς

σασμός-ο-μπάλος-της-αττικής-από-ψηλά-1312268

Υπέροχα τοπία και θέα που κόβει την ανάσα περιλαμβάνει το νέο βίντεο της ομάδας Up Stories από το σημείο που γυρίζεται η τηλεοπτική σειρά «Σασμός» που και αυτή με τη σειρά της συνεχίζει της υψηλές πτήσεις τηλεθέασης στον ALPHA και κατά το ήμισυ γυρίζεται στην Αττική.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση της ομάδας Up Stories: «Όταν πέρσι το καλοκαίρι είχαμε προβάλλει το βίντεο μας από την Ανάβυσσο με τίτλο «Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου. Ο Μπάλος της Αττικής Up’ο ψηλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι είχαμε πέσει τόσο μέσα στον παραλληλισμό της ευρύτερης περιοχής της Λαυρεωτικής με την Κρήτη.

Πιο συγκεκριμένα μέσα από το βίντεο μας σας παρουσιάζουμε ορισμένα από τα σημεία που έχουμε εντοπίσει να πραγματοποιούνται γυρίσματα του Σασμού.

Οι περιοχές που προβάλλονται στο βίντεο μας ειναι τα Λεγρενά στο Σούνιο, το Πόρτο Ράφτη, η Κακιά Θάλασσα, μικροί κολπίσκοι στην ευρύτερη περιοχή της Λαυρεωτικής, κάποιες ξεχωριστές όμορφες γωνιές των Μεσογείων καθώς και πλανα απο την ευρύτερη περιοχή της Φυλής και της Χασιάς.

Φυσικά ένα πολύ μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της σειράς πραγματοποιούνται στην πανέμορφη Κρήτη όπου και στα ήθη και έθιμα της βασίζεται το σενάριο της σειράς».

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook